Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

Suptropische temperaturen op Hockenheim

In het weekend van van 29/augustus hebben wij deelgenomen aan de OW cup races op het circuit van Hockenheim. Teus en Ronald vertegenwoordigde Racing4fun. We mog aan schuiven in de Pitbox van Yme Jan Hofstee. Gezelligheid gegarandeerd.

Trainingen verliepen Goed Teus hads direct de snelheid en zetten mooi tijden op de klokken. Ronald moest even zijn draai vinden en na de montaga van het juiste rubber begon het ergens op te lijken. Teus staat zestiende op de grid. Ronald vertrekt van P20.


Eerste race ging goed: Uitsteken start voor beide coureurs.  Teus van de 16e naar de 11e plek (met PR) en Ronald van de 20e naar de 16e plek (met PR). Temparatuur waren dik boven de 30°C.


Tweede race in Hockenheim ging wat anders. Door wat verwarring bij de start, vertrokken de eerste drie rijen direct toen de rode lichten uitgingen, terwijl de mannen op de rijen erachter dachten dat de startprocedure afgebroken zou worden. Maar toen Niels (die stil was gevallen) gebaarde dat we weg mochten, kon de rest van het veld gas geven.Daardoor zat er een gat tussen de kopgroep en de rest. Gelukkig was deze race over 16 ronden (ipv de 11 ronden in de 1e race), zodat we toch nog een beetje in de buurt konden komen. Teus werd 9e vanaf de 16e startplek (met wederom een verbetering van zijn PR) en Ronald viel helaas uit.
Door de hitte (zelfs in de pitbox was het +32°C) vielen er nogal wat mannen en/of hun motoren uit.

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo